larger smaller normal text version of this page
Vertalingen: en es fr

Over deze documentatie


Deze site is een samenwerkending van gebruikers van phpList om documentatie voor phpList te voorzien. Als u niet weet wat phpList is, lees dan eerst de introductie en de lijst van eigenschappen.

Als u niet weet hoe u een wiki moet gebruiken, dit is het soort software die deze documentatie-site gebruikt, ga naar de SandBox en experimenteer er een beetje mee. De eerste keer moet je naar Login/Register gaan aan de bovenkant van dit scherm (Dit is een andere login dan deze van het forum). Vul alle lege velden in en klik dan op Register. Ga daarna naar de SandBox, klik op "Edit page" aan de onderkant en probeer dan wat uit. Bekijk WikiInstructions voor meer details over de wiki.
gfhfgh

I - Installatie en configuratie


Stap voor stap installatie procedure en tips. Een beetje kennis van Windows of *nix systemen is vereist.

II - PHPlist gebruikersgids


Gedetailleerde documentatie over hoe phpList werkt eens het correct s ge´nstalleerd. Bevat: documentatie over on such onderwerpen als: gebruikers, lijsten, inschrijfpagina's, verzend een bericht, admins, enz.Disclaimer

Gebruik deze wiki aub NIET als u problemen ondervindt met uw systeem. Gebruik aub de phpList forums hiervoor. Deze wiki is bedoelt om envoudige documentatie te voorzien over hoe phpList werkt (niet over waarom het niet werkt), alsook een plaats voor phpList ontwikkelaars om nieuwe eigenschappen te bespreken.

Bugs kunnen gemeld worden in de mantis bug tracker. Als u het nog niet reeds doet, test dan de bug aub in de laatste versie van phpList of controleer het logboek van de verandering aangezien het misschien al gerepareerd is.


PHPlist ontwikkeling

phpList ontwikkeling: Documentatie over de phpList code en hoe u er aan kunt bijdragen.
Bevat: Add-ons, MODs, Editors, Vertalingen van phpList, enz.
Voorstellen voor nieuwe eigenschappen en modificaties kunt u vinden in de phpList Ontwikkel categorie.

Steun dit project

Al u phpList goed vindt en u wilt dit project steunen, geef dan een schenking.
Page was generated in 0.0592 seconds